Ciocolată Caldă Hot Choco Stick Cinnamon

Mărește imaginea
Ciocolată Caldă Hot Choco Stick Cinnamon Ciocolată Caldă Hot Choco Stick Cinnamon
8,00 lei

Info stoc: Lipsă stoc

Comandă telefonică: 0723.361.949

Setează alerta stoc
Descriere

Ciocolată pe băț, realizată artizanal, din ingrediente naturale de cea mai bună calitate. Produs "made in" Brașov, Romania.


Descoperă una dintre cele mai cunoscute și străvechi arome care a rezistat de-a lungul timpului şi gusturilor mereu în schimbare ale omenirii, si anume cea a prafului roşcovan de scorţişoară cuprins de cel brun şi fin de cacao.

În procesul creaţiei, pe lângă ingrediente de cea mai înaltă calitate, se mai adaugă și pasiunea pentru arome naturale îngemănate, dulceaţa stropului de zahăr, esenţa caldă a continentelor lumii şi suflet, pentru a crea Hot Choco Stick Cinnamon cu aroma sa desăvârşită.


Gustul dulce, aroma fascinantă de scorțișoară şi textura ciocolatei topite în cana cu lapte fierbinte îţi vor trezi simţurile şi, pentru câteva momente, te vor purta într-o lume a inocenţei şi veseliei specifice copilăriei.


Şi toate acestea doar cu câteva ingrediente naturale, amestecate cu talent şi pasiune de către ciocolatierul Luado. 


25gr ciocolată cu lapte solubilă cu praf de scorţişoară. Răsfățul perfect după o zi de joacă în zăpadă, băută în cana ta preferată!


Ingrediente

Ciocolată cu lapte (min. 33,6% s.u. caco):masă de cacao, zahăr, unt de caco, lapte praf integral, emulgator: lecitină din soia, aromă naturală de vanilie; pudră de scorțișoară. Nu conține coloranți sau conservanți. Poate conține urme de nuci, lapte, ouă, gluten și soia.

Review-uri produs

Ne pare rău, însă momentan nu există review-uri la acest produs !

Rating

Dorești sa-ți exprimi părerea despre acest produs? Poți adăuga un review.

Adaugă un review