Ciocolată Caldă Hot Choco Stick Ginger & Orange

Mărește imaginea
Ciocolată Caldă Hot Choco Stick Ginger & Orange Ciocolată Caldă Hot Choco Stick Ginger & Orange
8,00 lei

Info stoc: Lipsă stoc

Comandă telefonică: 0723.361.949

Setează alerta stoc
Descriere

Ciocolată pe băț, realizată artizanal, din ingrediente naturale de cea mai bună calitate. Produs "made in" Brașov, Romania.

Descoperă cele mai revigorante și prietenoase arome în Hot Choco Stick Ginger & Orange, arome puternice ce ţin să-şi arate spiritul energic într-o explozie savuroasă. Cea mai fină ciocolată belgiană cu unt de cacao pur, uleiul esenţial de portocale şi pudra de ghimbir.


Odată descoperită, căldura acestei ciocolate calde va fi remediul preferat pentru a combate zilele monotone. Un remediu sănătos, luxos şi întotdeauna aproape, gândit nu de vreun vraci cu poftă de dulce, ci chiar de un ciocolatier specializat în Belgia.Gustul dulce, aroma fascinantă de portocale cu ghimbir şi textura ciocolatei topite în cana cu lapte fierbinte îţi vor trezi simţurile şi, pentru câteva momente, te vor purta într-o lume a inocenţei şi veseliei specifice copilăriei.


Şi toate acestea doar cu câteva ingrediente naturale, amestecate cu talent şi pasiune de către ciocolatierul Luado.


25g ciocolată albă solubilă cu aromă de ghimbir și portocală. Răsfățul perfect după o zi de joacă în zăpadă, băută în cana ta preferată!


Ingrediente

Ciocolată cu lapte (min. 33,6% s.u. caco):masă de cacao, zahăr, unt de caco, lapte praf integral, emulgator: lecitină din soia, aromă naturală de vanilie; pudră de ghimbir, ulei esențial de portocale.. Nu conține coloranți sau conservanți. Poate conține urme de nuci, lapte, ouă, gluten și soia.

Review-uri produs

Ne pare rău, însă momentan nu există review-uri la acest produs !

Rating

Dorești sa-ți exprimi părerea despre acest produs? Poți adăuga un review.

Adaugă un review