Ciocolată Zotter, tableta ciocolata alba si tableta alune

Mărește imaginea
16,00 lei

Info stoc: Lipsă stoc

Comandă telefonică: 0723.361.949

Setează alerta stoc
Descriere

Zotter, Labooko - 70 gr. Două tablete de ciocolată artizanală de Paște. O ciocolată albă și una de alune.


1 * Tabletă ciocolată alune 
În această ciocolată se amestecă nuga cu alune artizanală, de casă cu ciocolată cu lapte cu 50% cacao și bucăți de alune prăjite.

1 * Tabletă ciocolată albă
O ciocolată clasică, dar specială! Ciocolată albă extrem de fină, datorită conținutului de 30% unt de cacao, mângâiată de dulceața zahărului brut din trestie de zahăr, cu lapte de munte aromat și autentic, alături de vanilie Bourbon.

Brand: Zotter

Țară de origine: Austria

Produs obținut din culturi organice controlate. Comercializată în conformitate cu standardele comerțului echitabil.

Ingrediente

1 x Tabletă de alune* Ingrediente: zahăr brut din trestie*, alune* (25%), unt de cacao*, masă de cacao*, lapte praf integral*, emulsificator: lecitină din soia*, zahăr nerafinat din trestie*, sare, vanilie*, scorțișoară*. 1 x Ciocolată albă* Ingrediente: unt de cacao*, zahăr brut din trestie*, lapte praf integral*, sirop de fructoză-glucoză*, zer praf dulce*, lapte praf degresat*, zahăr nerafinat din trestie*, vanilie*, emulsificator: lecitină din soia*, sare, scorțișoară*. Comercializată în conformitate cu standardele Comerțului echitabil: zahăr brut din trestie*, unt de cacao*, masă de cacao*, zahăr nerafinat din trestie*. Total: 67%. www.info.fairtrade.net *Cultură organică controlată. Poate conține urme de toate tipurile de nuci, alune și susan.

Review-uri produs

Ne pare rău, însă momentan nu există review-uri la acest produs !

Rating

Dorești sa-ți exprimi părerea despre acest produs? Poți adăuga un review.

Adaugă un review