Ciocolata Zotter cu crema de orange wine si portocale

Mărește imaginea
16,00 lei

Info stoc: Lipsă stoc

Comandă telefonică: 0723.361.949

Setează alerta stoc
Descriere

Zotter, Handscooped. Tabletă ciocolată artizanală cu "cremă" de orange wine și portocale. Conține alcool. 


Orange Wine este cea mai recentă descoperiere în rândul vinurilor. Este un vin natural, obținut din struguri netratați, organici și certificați Demeter. Pentru a produce "vinul portocaliu", strugurii Pinot Gris sunt fermentați cu tot cu coajă, astfel vinul rezultat are o culoare portocalie, așa cum îi spune și numele.


În urma procesului "furtunos" de fermentație rezultă un vin cu o puternică notă de terroir, creat la podgoria Styrian Taus Stiriene și maturat în butoi timp de 4 ani.


Acest vin este combinat cu ganache de portocale, se adaugă o aromă plăcută de tartă, ciocolată albă, unt și grappa, apoi, în cele din urmă, se acoperă cu ciocolată cu lapte cu 50% cacao pentru un gust desăvârșit!Brand: Zotter

Țară de origine: Austria


Produs obținut din culturi organice controlate. Comercializată în conformitate cu standardele comerțului echitabil.

Ingrediente

Zahăr brut din trestie de zahăr*, unt de cacao*, lapte praf integral, masă de cacao*, Pinot gris - vin din portocale* (conține sulfiți), glucoză, sirop din zahăr invertit*, unt*, grappa*, portocale uscate*, lapte praf degresat*, iaurt praf degresat*, zer praf dulce*, zahăr nerafinat din trestie*, emulsificator: lecitină din soia*, sare, vanilie*, praf de lămâie* (suc de lămâie concentrat*, amidon de porumb* și zahăr*), scorțișoară*. Cacao (masă de cacao & unt de cacao): minim 50% în ciocolata cu lapte*. Comercializată în conformitate cu standardele Comerțului echitabil: zahăr brut din trestie de zahăr*, unt de cacao*, masă de cacao*, zahăr nerafinat din trestie*. Poate conține urme de nuci, alune, ouă și susan. Total: 63%. www.info.fairtrade.net / *Cultură organică controlată Lapte praf integral de la fermele organice din Tirol "Bio von Berg"

Review-uri produs

Ne pare rău, însă momentan nu există review-uri la acest produs !

Rating

Dorești sa-ți exprimi părerea despre acest produs? Poți adăuga un review.

Adaugă un review