Cutie cu praline cu cremă de zmeură, portocale și vanilie, învelite în ciocolată cu lapte albă și neagră

Mărește imaginea
Cutie cu praline cu cremă de zmeură, portocale și vanilie, învelite în ciocolată cu lapte albă și neagră Cutie cu praline cu cremă de zmeură, portocale și vanilie, învelite în ciocolată cu lapte albă și neagră
25,00 lei

Info stoc: Lipsă stoc

Comandă telefonică: 0723.361.949

Setează alerta stoc
Descriere

Praline cu cremă de zmeură, portocale și vanilie, învelite în ciocolată fină cu lapte,  albă și neagră.


Cutia de ciocolata Cachet conține 15 praline, ambalate individual și sunt perfecte fie pentru un cadou, fie pentru deliciul tău zilnic.

Ingrediente

Zahăr, grăsimi vegetale (ulei de sâmburi de palmier, palmier), masă de cacao, unt de cacao, lapte praf, zmeură 3,8%, măr, sirop de glucoză, praf de zer (lapte), pudră de smântână (lapte), lactoză, coajă de portocală confiată 0,9% (coajă de portocală, zahăr, sirop de glucoză, regulator de aciditate: E330), emulgator (lecitină din soia, E440a), alcool, vanilie naturală cu alte arome naturale, anhidridă din lapte, lapte pudră, suc de lămâie degresat (sirop de glucoză, suc de lămâie concentrat), coloranți (E160c), conservanți (E331a, E202), antioxidanți (E330, E307, E304), stabilizator (E450a), semințe de vanilie dezhidratate. Cacao: minim 57% în ciocolata neagră. Cacao: minim 31% în ciocolata cu lapte, minim 18% lapte în substanță solidă. Cacao: minim 27% în ciocolata albă, minim 15% lapte în substanță solidă. Poate conține urme de nuci, gluten, ouă.

Review-uri produs

Ne pare rău, însă momentan nu există review-uri la acest produs !

Rating

Dorești sa-ți exprimi părerea despre acest produs? Poți adăuga un review.

Adaugă un review