Easter Bunny. Glazură de ciocolată cu pudră de orez și ciocolată cu soia

Mărește imaginea
Easter Bunny. Glazură de ciocolată cu pudră de orez și ciocolată cu soia Easter Bunny. Glazură de ciocolată cu pudră de orez și ciocolată cu soia
16,00 lei

Info stoc: Lipsă stoc

Comandă telefonică: 0723.361.949

Setează alerta stoc
Descriere


1 x Tabletă neagră din pudră de orez
Echivalentul ciocolatei cu lapte cu un conținut de cacao de 50%. O ciocolată plină de spirit, dulceață și finețe. Bazată pe pudră de orez. 

1 x Tabletă cu soia 40%  
Similară cu o  ciocolata cu lapte. Laptele este înlocuit însă de soia organică. Are o aromă de ciocolată cu un conținut de cacao de 40%, dulceața zahărului brut din trestie de zahăr și o cremozitate dată de untul de cacao.

Țară de origine: Austria

Produs obținut din culturi organice controlate. Comercializată în conformitate cu standardele comerțului echitabil.

Ingrediente

1 x Glazură de ciocolată* cu pudră de orez* Ingrediente: zahăr brut din trestie*, masă de cacao*, unt de cacao*, pudră de orez* (21%: orez*, apă, ulei de floarea-soarelui* și sare), sare, vanilie* Cacao (masă de cacao și unt de cacao): 50% minim 1 x Ciocolată cu soia* 40% Ingrediente: unt de cacao*, zahăr brut din trestie*, pudră de soia* (22%: soia*, maltodextrină* și sirop de porumb*), masă de cacao*, emulgator:* lecitină din soia, sare, vanilie*, anason stelat*, scorțișoară*. Cacao (masă de cacao și unt de cacao): 40% minim Comercializată în conformitate cu standardele Comerțului echitabil: zahăr brut din trestie*, unt de cacao*, masă de cacao*. Total: 79%. www.info.fairtrade.net Poate conține urme de toate tipurile de nuci, alune, lapte și susan.

Review-uri produs

Ne pare rău, însă momentan nu există review-uri la acest produs !

Rating

Dorești sa-ți exprimi părerea despre acest produs? Poți adăuga un review.

Adaugă un review