”Easter Toffee“. Glazură de cafea umplută cu cremă de caramel și nuga de migdale

Mărește imaginea
16,00 lei

Info stoc: Lipsă stoc

Comandă telefonică: 0723.361.949

Setează alerta stoc
Descriere

Glazură de cafea umplută cu cremă de caramel (35%) și nuga de migdale (25%) 


O combinație interesantă de arome de caramel și cafea pentru iepurașii plini de viață. Cremă de caramel și nuga de migdale, acoperită cu glazură de cafea.

Cafeaua Arabica provenită din comerțul echitabil este combinată cu boabele de cacao chiar în fabrica Zotter, din amestecul celor douărezultând o ciocolată bean to bar fină cu un gust puternic de cafea.

Țară de origine: Austria

Produs obținut din culturi organice controlate. Comercializată în conformitate cu standardele comerțului echitabil.Ingrediente

Zahăr brut din trestie*, unt de cacao*, căpșuni* (12%), lapte praf de integral*, sirop de fructoză-glucoză*, căpșuni uscate* (4%), masă de cacao*, concentrat de căpșuni* (4%), lapte praf degresat*, suc de lămâie concentrat*, zer praf dulce*, zahăr nerafinat din trestie*, agent de gelificare: mere pectina, emulsificator: lecitină din soia*, lămâie pudră* (lămâi* și amidon de porumb*), sare, afine uscat*, vanilie*, scorțișoară*. Cacao: minim 40% în ciocolata cu lapte de munte* Comercializată în conformitate cu standardele Comerțului echitabil: zahăr brut din trestie*, unt de cacao*, masă de cacao*, zahăr nerafinat din trestie*. Total: 60%. www.info.fairtrade.net *Cultură organică controlată Poate conține urme de arahide, ouă, țelină și susan.

Review-uri produs

Ne pare rău, însă momentan nu există review-uri la acest produs !

Rating

Dorești sa-ți exprimi părerea despre acest produs? Poți adăuga un review.

Adaugă un review