For Superbunny. O tabletă de alune și o tabletă de ciocolată albă

Mărește imaginea
16,00 lei

Info stoc: Lipsă stoc

Comandă telefonică: 0723.361.949

Setează alerta stoc
Descriere

Două ciocolate incredibil de populare.

1 x Tabletă de alune
În această tabletă s-au combinat ingrediente speciale: nuga artizanală Zotter, ciocolată cu lapte și 50% conținut de cacao și bucăți de alune prăjite.

1 x Tabletă de ciocolată albă
Această ciocolată ți se va topi instant în gură, datorită conținutului de 30% unt de cacao, care este mângâiat de dulceața zahărului brut din trestie nerafinat și o abundență de lapte de munte autentic aromat de vanilia de bourbon. O tabletă clasică delicioasă! 


Țară de origine: Austria


Produs obținut din culturi organice controlate. Comercializată în conformitate cu standardele comerțului echitabil.

Ingrediente

1 x Tabletă de alune* Ingrediente: zahăr brut din trestie*, alune* (25%), unt de cacao*, masă de cacao*, lapte praf integral*, emulsificator: lecitină din soia*, zahăr nerafinat din trestie*, sare, vanilie*, scorțișoară*. 1 x Ciocolată albă* Ingrediente: unt de cacao*, zahăr brut din trestie*, lapte praf integral*, sirop de fructoză-glucoză*, zer praf dulce*, lapte praf degresat*, zahăr nerafinat din trestie*, vanilie*, emulsificator: lecitină din soia*, sare, scorțișoară*. Comercializată în conformitate cu standardele Comerțului echitabil: zahăr brut din trestie*, unt de cacao*, masă de cacao*, zahăr nerafinat din trestie*. Total: 67%. www.info.fairtrade.net Poate conține urme de toate tipurile de nuci, alune și susan.

Review-uri produs

Ne pare rău, însă momentan nu există review-uri la acest produs !

Rating

Dorești sa-ți exprimi părerea despre acest produs? Poți adăuga un review.

Adaugă un review