Harry Potter Pungă, Borcan Jellycios & Acadele Creier. Pachet Halloween

Mărește imaginea
46,00 lei

Info stoc: Lipsă stoc

Comandă telefonică: 0723.361.949

Setează alerta stoc
Descriere


Pachet de Halloween cu o pungă de jelly beans Harry Potter Bertie Botts, un borcan Jellycios plin cu fabuloasele drajeuri Jelly Beans și 2 jeleuri cranii, și 2 acadele cranii.


Cu acest pachet pregătit de sărbătoare vei experimenta atât cele 36 de arome bune de Jelly Beans, cât și aromele rele și ciudate, dar preferate de Harry Potter. Ți-am pregătit și 2 acadele creier, pentru un Halloween perfect.

Un cadou surprinzător și dulce pentru piticul tău. Personalizează borcănașul cu aroma, culoarea și mesajul dorit, și surpriza e gata! 


Borcanul conține 95 grame de bomboane Jellycioase.


The Jelly Bean Planet. Dublin, Irlanda
Jelly Belly, USA

Ingrediente

Zahar, sirop de glucoza, amidon de porumb, apa, suc concentrat de fructe (mar, portocale, ananas), acid (malic, citric, fumaric), agenti de glazurare (shellac, ceara de albine, ceara de carnauba), regulator de aciditate (citrat de sodiu), arome naturale, coloranti (antocianin, dioxid de titanium, complexe de cupru ale clorofilelor si clorofilinei, curcumina, carbon vegetal, mix de caroten, extract de paprika, luteina, clorofila), sirop din zahar caramelizat, concentrat vegetal (extract de sofranel). Nu contine coloranti si arome artificiale!

Review-uri produs

Ne pare rău, însă momentan nu există review-uri la acest produs !

Rating

Dorești sa-ți exprimi părerea despre acest produs? Poți adăuga un review.

Adaugă un review