Hiding & Seeking. O tabletă de căpșuni și o tabletă de caramel

Mărește imaginea
16,00 lei

Info stoc: Lipsă stoc

Comandă telefonică: 0723.361.949

Setează alerta stoc
Descriere

Două creații ingenioase.

1 x Tabletă cu căpșuni
O tabletă 'păcătoasă', cu gust de căpșuni proaspete de o intensitate uimitoare, datorită cantității mari de fructe. Nu există nimic altceva care să îi semene. Plăcere pură din fructe, o culoare roșie strălucitoare și un miros incredibil - realizată complet din ingrediente naturale.


1 x Tabletă caramel  
Ciocolată de lapte cu aromă puternică de caramel: zahăr bio muscovado și lapte de munte, totul caramelizat pentru a obține un minunat gust de bombonele.

Țara de origine: Austria

Produs obținut din culturi organice controlate. Comercializată în conformitate cu standardele comerțului echitabil.

Ingrediente

1 x Tabletă de căpșuni* Ingrediente: zahăr brut din trestie*, unt de cacao*, căpșuni confiate* (12%), lapte praf degresat*, zahăr nerafinat din trestie*, emulsificator: lecitină din soia*, lămâie pudră* (lămâi* și amidon de porumb*), vanilie*, sare. 1 x Tabletă de caramel* Ingrediente: zahăr brut din trestie*, unt de cacao*, lapte praf itegral* (31%), zahăr nerafinat din trestie*, emulsificator: lecitină din soia*, vanilie*, sare, scorțișoară*. Comercializată în conformitate cu standardele Comerțului echitabil: zahăr brut din trestie*, unt de cacao*, zahăr nerafinat din trestie*. Total: 75%. www.info.fairtrade.net Poate conține urme de toate tipurile de nuci, alune și susan.

Review-uri produs

Ne pare rău, însă momentan nu există review-uri la acest produs !

Rating

Dorești sa-ți exprimi părerea despre acest produs? Poți adăuga un review.

Adaugă un review