”Rabbit Noir“. Ciocolată neagră Peru Barranquita 75% și Columbia 75%

Mărește imaginea
16,00 lei

Info stoc: Lipsă stoc

Comandă telefonică: 0723.361.949

Setează alerta stoc
Descriere

Două tablete de ciocolată neagră și savuroasă.

1 * Tabletă ciocolată neagră Peru Barranquita* 75%

Un sortiment extraordinar de cacao, cu un caracter fascinant și aromă de fructe și flori, transformat într-o ciocolată originală fină, cu un conținut de cacao de 75%.

1 * Tabletă ciocolată neagră Columbia* 75%

O ciocolata neagră, realizată dintr-un sortiment de cacao columbian, provenit din proiectul " Cocoa instead of cocaine" - "Cacao în loc de cocaină". L-am transformat într-o ciocolată legală, de calitate superioară, cu un conținut de cacao de 75% - o aromă intensă.

Țară de origine: Austria

Produs obținut din culturi organice controlate. Comercializată în conformitate cu standardele comerțului echitabil.


Ingrediente

1 x Ciocolată neagră Peru Barranquita* 75% Ingrediente: masă de cacao Peru*, zahăr brut din trestie*, unt de cacao*, sare. Cacao (masă de cacao și unt de cacao): 75% minim 1 x Chocolată neagră Columbia* 75% Ingrediente: masă de cacao Columbia*, zahăr brut din trestie*, unt de cacao*, sare. Cacao (masă de cacao și unt de cacao): 75% minim Comercializată în conformitate cu standardele Comerțului echitabil: masă de cacao*, zahăr brut din trestie*, unt de cacao*. Total: 100%. www.info.fairtrade.net *Cultură organică controlată. Poate conține urme de toate tipurile de nuci, alune, lapte, susan și soia. Cacao: minim 40% în ciocolata cu lapte de munte* Comercializată în conformitate cu standardele Comerțului echitabil: zahăr brut din trestie*, unt de cacao*, masă de cacao*, zahăr nerafinat din trestie*. Total: 60%. www.info.fairtrade.net *Cultură organică controlată Poate conține urme de arahide, ouă, țelină și susan.

Review-uri produs

Ne pare rău, însă momentan nu există review-uri la acest produs !

Rating

Dorești sa-ți exprimi părerea despre acest produs? Poți adăuga un review.

Adaugă un review