Transport gratuit peste 250 lei

Transportul este gratuit pentru comenzile de peste 250.00 lei, iar pentru comenzile sub 250.00 lei, acesta este 18.00 lei la plata prin OP sau cu cardul și 20.00 lei pentru plata ramburs, la curier. Toate livrările se fac prin intermediul firmei de curierat rapid Tnt Express, în încercarea de a oferi cea mai rapidă livrare posibilă. 

Știm că ești nerăbdător să savurezi ceva dulce, așa că ne străduim să scurtăm cât mai mult acest timp!

Comenzile făcute în weekend sau în timpul Sărbătorilor (Paște, Crăciun, 1 Mai) sunt procesate în următoarea zi lucrătoare. În cazul apariției unor întârzieri te vom ține la curent cu stadiul livrării.

În momentul în care coletul pleacă de la noi, vei primi un email cu informațiile de urmărire a comenzii, iar a doua zi vei fi contactat de agentul Tnt pentru a îți livra coletul. 

Livrarea se face în principal pe teritoriul României în localitățile acoperite de serviciile de curierat rapid Tnt Express. În anumite cazuri livrarea se poate face și în afara României. Contactați-ne pentru a stabili împreună detaliile.

Produsele sunt livrate la adresa specificată ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. În ziua în care agentul Tnt va livra produsul, vei fi contactat telefonic pentru a stabili ora livrării și pentru a confirma locația.

În cazul în care plasezi o comandă si optezi pentru ridicarea produselor de la magazinul nostru din Timișoara, str. Eugeniu de Savoya, nr. 16, te vom anunța telefonic când toate produsele comandate sunt gata pentru a fi ridicate (de obicei în maximum o zi lucrătoare). După această confirmare, te așteptăm în termen de maximum 3 zile lucrătoare pentru a ridica produsele. În caz contrar, comanda va fi anulată.