Am fost mereu în căutare de ceva dulce în călătoriile noastre. Ne entuziasmam în fața vitrinelor cochete și a rafturilor pline de bomboane curcubeuciocolată finăbiscuiți pufoșiacadelejeleuri și alte minunății care aduceau zâmbetul pe buze de la prima înghițitură.
 
Povestea noastră dulce a început în vara anului 2015, când ne-am hotărât că a venit momentul să transformăm ideea de dulciuri în ceva fabulos și să aducem un suflu nou modului în care acestea sunt prezentate și vândute.
 
Credem că magazinele de dulciuri creionează spiritul orașului în care se află și Timișoara avea nevoie de puțină culoare… Până în anul 2018 am avut magazinul propriu în Piața Unirii, apoi am fost parte dintr-un proiect frumos, alături de Bohême délices, iar din 2019, prin intermediul magazinului online, vrem să colorăm tot Internetul.
 
Suntem Giorgiana și Dorina. Două surori îndrăgostite de ciocolata cu marțipan în special… și de ceva dulce în general, și vrem să împărtășim pasiunea noastră cu toți cei care ne trec pragul magazinului online.
 
Scrie-ne. Abia așteptăm să ne cunoaștem! 🙂